Gündem CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu görüştü

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu görüştü

Paylaş
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu görüştü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu görüştü. Görüşmenin ardından Karamollaoğlu, "Yerel seçimlerde ittifak olmayacağını daha önce söylemiştik, ancak belli yerlerde dirsek teması olabilir" dedi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi Genel Merkezi’nde görüştü. Görüşmede Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, yerel seçimle ilgili ittifak konusu ele alındı.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu’nu SP Genel Merkezi'ne gelişinde SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın karşıladı. Kılıçdaroğlu’na ise CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti.

KARAMOLLAOĞLU: İTTİFAK DEĞİL, 'DİRSEK TEMASI'

Görüşmenin ardından iki lider açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu; Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi'ne teşekkür ederek şunları söyledi:

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ben ve arkadaşlarım Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Karamollaoğlu ise, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Elbette bir seçime gidiyoruz. Seçime gittiğimiz atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise, özellikle siyasiler için.

Haberin Devamı

Ümidimiz bizim bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın... Her siyasi parti farklı görüşlere sahiptir ama bu farklılık bizim için bir zenginlik olmalı ama kamplaşma vesilesi olmamalı kanaatindeyiz.

Bu seçimlerde de biz, daha önce de ifade etmiştim genel bir ittifakın söz konusu olmadığını, ancak belli yerlerde dirsek teması olabilir" dedi.

CHP, İYİ PARTİ İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

CHP daha önce de İYİ Parti ile yerel seçimle ilgili temaslarda bulunmuştu.