Gündem CHP'li vekil Hüseyin Yıldız yürüyüş esnasında kalp spazmı geçirdi

CHP'li vekil Hüseyin Yıldız yürüyüş esnasında kalp spazmı geçirdi

Paylaş
CHP'li vekil Hüseyin Yıldız yürüyüş esnasında kalp spazmı geçirdi

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Adalet Yürüyüşü esnasında kalp spazmı geçirdi. Damarlarında yüzde 90 tıkanıklık olduğu belirlenen Hüseyin Yıldız, helikopterle İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edilecek

Hastaneye kaldırılan Hüseyin Yıldız'ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Damarlarında yüzde 90 tıkanıklık tespit edilen Hüseyin Yıldız'ın helikopterle İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

CHP milletvekili Tuncay Özkan da kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın hastaneye sevkinin yapıldığını belirtip, Hüseyin Yıldız'ın sedyede çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

İSTANBUL'A SEVK EDİLİYOR


CHP'li vekile ilk müdahaleyi kortejde bulunan CHP'li doktor vekiller ve 112 acil sağlık çalışanları yaptı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Yıldız, burada tedavi altına alındı. Damarlarında tıkanıklık tespit edilen Hüseyin Yıldız'ın helikopterle İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.


Kalp krizi geçiren CHP'li vekilin hastanedeki ilk görüntüsü:


HÜSEYİN YILDIZ KİMDİR?


2 Şubat 1967 tarihinde Bingöl'ün Kiğı ilçesinde doğan Hüseyin Yıldız, eğitim hayatını tamamladıktan sonra 1985 yılında Sosyaldemokrat Halkçı Parti'de siyasi hayatına başladı. Gençlik Kolları'nda görev alan Hüseyin Yıldız, 1994'te SHP ve CHP'nin birleşmesinden sonra siyasi kariyerini CHP'de sürdürdü.