Simav CHP Simav'da Hasan Koç ile 'devam' dedi

CHP Simav'da Hasan Koç ile 'devam' dedi

Paylaş
CHP Simav'da Hasan Koç ile 'devam' dedi

CHP Simav'da Hasan Koç ile 'devam' dedi

CUMHURİYET Halk Partisi Simav İlçe Başkanlığı'nın iki aday ile gidilen olağan ilçe kongresinde, Hasan Koç güven tazeleyip, bir dönem daha başkanlığa seçildi.

CHP Simav İçe Başkanlığı Olağan Kongresi, Belediye Yeni Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongrede mevcut başkan Hasan Koç'un karşısına Simav Belediyesi'nden emekli eski Fen İşleri Müdürü Osman Çıbık rakip olarak çıktı. 111 delegeden 98'i kongerede sandığa gitti. Kullanılan oylardan 66'sını alan Koç, bir dönem daha başkanlığa seçildi. Çıbık'a ise sandıktan 27 oy çıktı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Kendisine destek veren delegelere teşekkür eden Hasan Koç, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte ve beraberlik içerisinde çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız. Gelecek güzel günler yakındır" dedi.

Koç'un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Hüsne Aksu, Mehmet Atmaca, Osman Baki, Hatice Çetin, Mustafa Dönmez, Derya Ersöz, Bünyamin Kısa, Şerafettin Kocatürk, Mustafa Koç, Yusuf Otay, Filiz Özlüer, Süleyman Öztürk, Zeliha Sert, Zafer Tekeli, Cengiz Zengin'den oluştu.

Kongreyi, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, AK Partili Simav Belediye Başkanı Adil Biçer ile çok sayıda partili izledi.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı