Türkiye (Son Dakika) CHP ve AK Parti bayrağı kavgasında silahlar çekildi!

CHP ve AK Parti bayrağı kavgasında silahlar çekildi!

Paylaş
CHP ve AK Parti bayrağı kavgasında silahlar çekildi!

Kütahya'da Bayram Cazgır ile komşusu İzzet Çakır arasında sokağa CHP ve AK Parti bayrakları asma konusunda kavga çıktı

Olay akşam saatlerinde Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Osmangazi Mahallesi Altınova Sokak’ta meydana geldi. Bayram Cazgır, oturduğu evin sokağına ip gerip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını ve CHP’nin parti bayraklarını astı. Bu durumdan rahatsız olan İzzet Çakır, karşı komşusu Bayram Cazgır’dan bayrakları kaldırmasını istedi. Cazgır’dan olumsuz yanıt alan Çakır bunun üzerine evinin önüne AK Parti bayrakları astı.

Haberin Devamı

İki komşu arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Bayram Cazgır ile İzzet Çakır yumruk ve sopalarla birbirine girdi. Araya girenler iki komşuyu ayırdı.

İddiaya göre kavga ayrıldıktan kısa süre sonra Bayram Cazgır’ın yakınları gelip İzzet Çakır’ı dövdü. Çakır’ın evinin camları da taş atılarak kırıldı. İzzet Çakır bunun üzerine evden aldığı av tüfeğiyle sokakta rastgele ateş etti. Bayram Cazgır’a ait park halinde duran minibüs, isabet eden saçmalarla hasar gördü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çevik kuvvetin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.Polisler İzzet Çakır’ı etkisiz hale getirip elindeki av tüfeğini aldı.

Kavga sırasında yaralanan İzzet Çakır ile komşusu Bayram Cazgır ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ayakta tedavileri yapılan Çakır ve Cazgır daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

DHA