Siyaset CHP'li kadınlardan AK Partili kadınlara yanıt
Paylaş
CHP'li kadınlardan AK Partili kadınlara yanıt

CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, AK Partili kadınların CHP Genel Merkezi'nin önüne gelerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na destek amaçlı yaptıkları eyleme tepki gösterdi

AK Partili kadınların önceki gün CHP Genel Merkezi önüne gelerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na destek amaçlı eylemde bulunmasına CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı’dan yanıt verildi. CHP İl birasında düzenlenen basın toplantısına CHP Manisa İl Başkanı Halil Takul, Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özge Arslan katıldı. Partili kadınlar ellerinde ’Boşa Gürültü Çıkarmayın. Gürültüyle Ayıbı Örtemezsiniz’ yazılı dövizler taşıdı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, Karaman’da yaşanan 45 çocuğa taciz olayı ile ilgili herkesin sustuğunun altını çizerek, "45 tacizin konuşulduğu, sorumlularının ve yetkililerinin sesiz kaldığı üstelik aile ve kadından sorumlu bakanın ’Bir defa böyle bir şey olması kurumumuzun saygınlıgını zedelemez’ söylemi karşısında, insanların onlarca çocuğun ve ailenin canını yakan bir konuda genel başkanımız duyarlılık göstermiş ’Ey yetkililer çocuklarımıza sahip çıkalım’ demiştir. Asıl 45 çocuğumuza tacizde ayaklanacaktınız. O zaman feryat edecektiniz. Ensar Vakfı’na, taciz olayına sahip çıkan bakanınız için ayaklanacaktınız. Böyle bir suça sessiz kaldınız. Bugün bu davranışınızla bu suça bir kez daha ortak oldunuz. Bu siyaset üstü bir konudur. Bütün annelerin birleşmesi, tek yürek ve tek ses olması gerekir. Ama onların bu yaptıkları insanlığa da, kadınlığa da hele hele anneliğe de sığmadı. Biz çocuklarımızın da, genel başkanımızın da sonuna kadar arkasındayız. Onlar kuru gürültü ile suçlarını bastıramazlar" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı