Gündem 'Çiçek' ihbarında marihuana şoku

'Çiçek' ihbarında marihuana şoku

Paylaş
'Çiçek' ihbarında marihuana şoku

Ümraniye'de bir apartmanın bodrum katına çok sayıda çiçek sokulduğu ihbarı üzerine baskın yapan polis, 27 kilogram hint keneviri ele geçirdi

Edinilen bilgiye göre saat 23.30 sıralarında Ümraniye Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bir apartmanın bodrum katına, park halindeki bir araçtan çok sayıda çiçek sokulduğu ihbarı aldı.

Harekete geçen polis, ilgili adresin önündeki park halindeki otomobilde yaptığı incelemede, aracın bagajında hint keneviri tohumlarına rastladı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Apartmanın bodrum katına baskın yapan polis, kaçmaya çalışan ve aynı aileden oldukları öğrenilen B.Ç., K.Ç., G.Ç., E.Ç., İ.H. ve K.C.'yi gözaltına aldı.

Polis, evde yaptığı aramada 27 kilogram hint keneviri ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Ümraniye Polis Merkezi'ne götürüldü. Şüpheliler polis araçlarına biner ve inerken kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, DHA