Gündem Cihangir gaspçısı yakalandı

Cihangir gaspçısı yakalandı

Paylaş
Cihangir gaspçısı yakalandı

İstanbul Cihangir'de tiyatro oyuncusu Fulya Ceylan Aksütlü ve bir kadını silah tehdidiyle gasp eden Kadir Topal, yeni bir gaspa hazırlanırken kıskıvrak yakalandı. Topal, mağdur kadınlar tarafından da teşhis edildi

Beyoğlu Cihangir’de son iki haftada silahlı bir kişi iki kadını silahla tehdit ederek çantalarını gasp etti.

Haberin Devamı

28 Şubat günü 21.30 sıralarında Cihangir’de meydana gelen ilk olayda finans uzmanı Ayşe Seda Korkmaz arabasını park ederken yanına yaklaşan bir kişi silah tehdidi ile genç kadının çantasını alıp kaçtı.

Cep telefonu, kredi kartları ve 2000 TL’ye yakın parası çalınan Korkmaz durumu hemen polise bildirdi. Bu olaydan 5 gün sonra Cihangir’de silahlı bir gasp olayı daha yaşandı. Tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Fulya Ceylan Aksütlü, dizi çekimleri sonrası evinin önünde başına silah dayayan biri tarafından gasp edildi. Kredi kartları, 1000 TL’ye yakın parası ve takıları gasp edilen güzel oyuncu karakolda sinir krizleri geçirdi.

POLİS PUSU KURDU

Cihangir’de geç saatlerde yalnız bayanlara yaklaşarak silahla gasp eden kişiyi yakalamak çalışma başlatan polis önceki gece ihbar üzerine gaspçı Kadir Topal’ı gözaltına aldı. Mağdurlar tarafından teşhis edilen Topal Beyoğlu Adliyesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı