Gündem Çıkardığı sesleri arkadaşları şaka zannetti ama...

Çıkardığı sesleri arkadaşları şaka zannetti ama...

Paylaş
Çıkardığı sesleri arkadaşları şaka zannetti ama...

Alanya'daki bir otelde stajyer olarak çalışan Ayberk Ayvalık (16), otel lojmanında aniden fenalaştı. Çıkardığı sesleri ilk önce şaka zanneden arkadaşları, sonrasında gence müdahale etti. Ancak tüm yapılanlara rağmen Ayvalık, hayatını kaybetti

Kırıkkale Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi olduğu, okulların kapanmasının ardından Alanya Okurcalar’a gelerek bir otelde stajyer olarak çalışmaya başladığı öğrenilen Ayberk Ayvalık’ın kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği bildirildi.

Ayberk Ayvalık ile lojmanda birlikte kalan ve fenalaştığında müdahalede bulunan arkadaşları, mesaisinin bitmesinin ardından lojmana geldiğini, birlikte gece 00.00’a kadar oturduktan sonra tam yatarken arkadaşlarının garip sesler çıkarmaya başladığını söyledi. Önce şaka yaptığını sandıklarını ifade eden arkadaşları hırlama devam edince müdahale ettiklerini belirtti. Arkadaşları, şen şakrak birisi olduğunu söyledikleri Ayberk Ayvalık’ın sigara ve içki dahil hiçbir kötü alışkanlığının bulunmadığını ifade etti.

Gökberk Ayvalık’ın cesedi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İHA