Alışveriş - Moda Cildinize özel maskeler
Paylaş
Cildinize özel maskeler

Pratik kullanımıyla okulda, iş yerinde veya tatilde her anınızda size eşlik eden bu pratik maskeler, kışın çantanızdan ayıramayacağınız bir parçanız olacak…

Sephora’nın günlük hayatınıza güzellik katan maskeleri, cildinizin ihtiyaç duyduğu nem ve vitamini kazanmasına yardımcı olurken, uygun fiyatları ve her yere kolayca taşınabilen boyutları ile herkesin kalbini çalacak.

Haberin Devamı

Yüz Maskesi

Bitkisel formüllü ve aktif bileşenlerle yoğunlaşmış bu yeni ambalajlı yüz maskeleri, cilde maksimum miktarda vitamin ve fayda sağlanmasına yardımcı oluyor.

Besleyici ve yatıştırıcı etkili Hindistan Cevizi, çevresel kirliliklerden cildinizi arındırmaya yardımcı olan üzüm, gözenekleri küçülten ve pürüzsüzleştiren ananas, arındırıcı ve detoks etkisi sağlayan yosun, ciltteki susuzluğu gideren ve dolgunlaştırıcı Aloe Vera, ultra nemlendiren ve parlaklık sağlayan Litchi, yorgunluk giderici ve enerji verici nar, matlaştırıcı ve kusurları kapatan yeşil çay.

Fiyatı: 22 TL

El Maskesi

Bu pratik ve su geçirmez özellikteki el maskeleri, 15 dakikada yumuşacık ellere sahip olmanıza yardımcı oluyor. Ellerini nemlendirmek ve güzelleştirmek isteyenler Aloe Vera, beslemek isteyenler ise Avocado’lusunu tercih ediyor.

Haberin Devamı

Fiyatı: 22 TL

Ayak Maskesi

Kore trendlerinden esinlenen bu nemlendirici ve su geçirmez çorap maskelerini biz çok sevdik! Ayaklarınızın Lavanta ile yenilenmesi ve rahatlamasına destek oluyor. Badem ile rahatlıyor ve onarılmasına yardımcı olunuyor.

Fiyatı: 22 TL

Dudak Maskesi

Biyoselülozlu ve hafif pembe renkte olan bu maske bakımlı dudaklar için karite yağıiçeren formülüyle onları nemlendiriyor ve pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyor.

Fiyatı: 14 TL

Burun Maskesi

İlk kullanımdan itibaren cildin pürüzsüzleşmesine ve gözeneklerin gözle görünür şekilde sıkılaşmasına yardımcı olan ananas maskesi ile güzelleşme vakti.

Fiyatı: 10 TL

Göz Maskesi

Biyoselüloz ve bitki bazlı aktif maddelerle konsantre edilmiş serumlarla zenginleştirilen bu maskeler, göz çevresinin güzelleşmesine yardımcı oluyor. Salatalık yatıştırıcı, üzüm pürüzsüzleştirici ve canlandırıcı, Litchi nemlendirici ve aydınlatıcı, nar ise yorgunluk giderici ve koyu halka karşıtı...

Fiyatı: 22 TL

Karbon Maske

Bu maske, genişleyen gözeneklere çözüm bulmanıza yardımcı oluyor. Kömür liflerinden ve kömür ekstresinden konsantre bir formüle batırılmış siyah dokusu ile cildin arınmasına ve gözeneklerin sıkılaşmasına destek oluyor.

Fiyatı: 28 TL

Haberin Devamı

Leke Karşıtı Bantlar

Cildinizdeki en ufak pürüzleri bile yok etmeye yardımcı olan, küçük sivilcelerle 8 saat boyunca savaşan bu kağıt maskelerin ihtiyacı olan tek şey temiz bir cilt! Sephora’nın yenilikçi ve eğlenceli kağıt maskelerinin transparan ve desenli olmak üzere iki seçeneği bulunuyor.

Fiyat: 14 TL

Köpük Maskesi

Yorgun görünen cildinizi en iyi şekilde arındırmanın yolu Sephora Köpük Maskesi’nden geçiyor. Anında tazelik veren ve detoks etkisi yaratan bu maske, cildinizin günün tüm yorgunluğunu ve kirini arındırmasına yardımcı olur.

Fiyat: 28 TL

Çamur Maskesi

Korelilerin güzellik sırlarından ilham alınarak hazırlanan mineral yönünden zening çamurla geliştirilmiş bu maske, dengelenmiş ve anında matlık kazanan bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. Yüzün alt ve üst kısmına, temiz ve kuru bir cilde uygulanan The Mud Mask gerilme hissi olmadan kısa sürede etkisini gösteriyor.

Fiyat: 28 TL

Makyaj Bazı Maskesi

Hem gündüz kremi hem de makyaj bazı olan ve pamuk özü ile zenginleştirilmiş bu maske, kremsi yapısı sayesinde cildinizin nemlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda makyaj uygulamasını kolaylaştırıyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Fiyat: 28 TL