Yaşam Cildinize tazelik katın

Cildinize tazelik katın

Paylaş
Cildinize tazelik katın

Yaz boyunca cilt maruz kaldığı güneş ışınları, havuz ve deniz suyu nedeniyle yıpranarak, daha fazla neme ve bakıma ihtiyaç duyar. Sonbahar yaklaşırken yazın cildimizde bıraktığı olumsuz etkileri yok etmek için cilt bakımını ihmal etmememiz gerekir

Işıltılı ve güzel bir yüz için benzersiz bakım sunan Aloe Vera Yüz Bakım Seti, cilde yoğun nem sağlayarak cildi yeniler ve % 50 Aloe Vera jel ve zeytin özü içerikleri ile etkili bir şekilde korur. Aloe Vera Gündüz Kremi cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek cildin doğal nem dengesini korurken; Aloe Vera Gece Kremi, gece boyunca doğal cilt yapısını düzenleyerek cildi rahatlatır ve yoğun bakım sağlar. Aloe Vera Göz Kremi, hassas göz çevresi için özel oluşturulmuş içeriği ile göz altı morluklarının azalmasına olurken, aynı zamanda ürün cildi de sıkılaştırıyor. Böylece göz çevresi daha sıkı ve tazelenmiş bir görünüm kazanıyor.

Haberin Devamı

Pamuk gibi yumuşacık ellere ve ayaklara sahip olun!

Aloe Vera Zengin İçerikli El Kremi özellikle yıpranmış ve kuru ellerin yumuşacık olmasını sağlıyor. İçeriğindeki %40 Aloe Vera yaprak jeli ve aynı safa özü ile özellikle hassas ciltleri yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve koruyor. Aloe Vera Ayak Kremi ise yazın açık ayakkabılar giydiğimiz için kuruyan ayaklara yoğun bir şekilde nemlendiriyor. Özellikle deniz ve kum yüzünden kuruyan ve yıpranan cildi, içeriğindeki Aloe Vera jeli ve manolya özü sayesinde rahatlatarak tekrar bakımlı ve yumuşacık bir yapıya sahip olmasını sağlıyor.

LR Aloe Vera Gündüz Kremi Fiyatı: 69,90 TL

LR Aloe Vera Gece Kremi Fiyatı: 69,90 TL