Alışveriş - Moda Cildinizi kışa hazırlayın
Paylaş
Cildinizi kışa hazırlayın

Bol güneşli yazın ardından soğuğun ve kışın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde cilt de ayrı bir bakım istiyor. Soğuk ve rüzgarlı havanın cildin kurutması nedeniyle nem ihtiyacı da artıyor

Güneşli ve sıcak günleri geride bıraktığımız şu günlerde cildimizi yavaş yavaş kışa hazırlamamız gerekiyor. Hem soğuk havanın etkilerinden kendimizi korumak hem de sağlıklı bir cilt için bu aylarda ekstra bakım şart. COSMED, birbirinden farklı ürünleriyle her türlü cilt problemine çözüm üretiyor.

Haberin Devamı

NEMLENDİRİRKEN IŞILTILI BİR GÖRÜNÜM KAZANIN

Lekeli veya cildinde ton farklılıkları oluşan ciltlerin kullanımına uygun olan Yoğun Aydınlatıcı Serum, cildin aydınlık ve ışıltılı bir görünüm kazanmasına ve nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Serumun içeriğinde bulunan, cilt dokusunu sıkılaştıran ve cildin dengeli bir renk tonuna sahip olmasını sağlayan limon çekirdeği yağı, diğer aktiflerin etkilerini arttırarak, portakal kabuğu görünümünün giderilmesinin ardından daha sıkı bir cilt dokusunun elde edilmesini sağlıyor.

HAFTALIK BAKIMINIZI MAT MASKELERLE YAPIN

Yağlı-karma ve aşırı yağlanma sonucu problem yaşayan ciltler ise Matlaştırıcı Soyulabilen Maske ile dengeleniyor. Haftalık kullanıma uygun, gözenek arındırıcı soyulabilen maske, cildin daha mat görünüm kazanmasına yardımcı olup, yağlı ve karma ciltlerin haftalık bakımlarına yönelik geliştirildi.

Haberin Devamı

MAKYAJ KALINTILARINDAN ARININ

Karma veya lekeli ciltlerin günlük kullanıma uygun, enzim peeling özellikli temizleyici olan Arındırıcı & Matlaştırıcı Temizleme Jeli, cildi gün boyu maruz kalınan çevresel etmenlerden ve makyaj kalıntılarından arındırıp taze bir görünüm kazandırıyor. COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri yetkili eczaneler ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.

Yoğun Aydınlatıcı Serum 30 ml: 249 TL

Matlaştırıcı Soyulabilen Maske 4 gr x 8 ad: 96 TL

Arındırıcı & Matlaştırıcı Temizleme Jeli 200 ml: 59 TL