Dünya 'Çılgın partileri film yapacağım'

'Çılgın partileri film yapacağım'

Paylaş
'Çılgın partileri film yapacağım'

İtalya'nın eski lideri Berlusconi için hayat kadını temin etme suçlaması ile yargılandığı davada ifade veren telekız Patrizia D'Addario, “Bunga Bunga” partilerini film yapmayı planladığını açıkladı

İtalya’nın Bari kentinde, 7 kişinin ülkenin eski lideri Silvio Berlusconi için hayat kadını temin etme suçlaması ile yargılandığı davada telekız Patrizia D’Addario ifade verdi. Merkezinde, Berlusconi’nin düzenlediği “Bunga Bunga” partilerine 26 hayat kadını gönderdiği iddia edilen işadamı Gianpaolo Tarantini’nin bulunduğu davada Berlusconi’ye hitaben yazdığı 6 sayfalık mektubu okuyan telekız D’Addario, “Yaşananların gerçek yüzünü anlatan bir film çekeceğim. Sen benim hayatımı mahvettin. Şimdi ilişkimizle ilgili gerçekleri anlatman ve özür dilemen gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

Hiç para almadım

D’Addario mahkemede verdiği ifadede Berlusconi’nin partilerine katılmak için hiçbir ücret almadığını ancak İtalyan liderin onun bir hayat kadını olduğunu bildiğini ve bu gerçeği bilmesine rağmen onunla ilişkiye girdiğini de iddia etti. D’Addario “Berlusconi’den daima ücret alan ve onu bir bankamatik gibi gören diğer kızların aksine ben ondan hiçbir zaman para almadım ve benim için bir şey yapmasını istemedim” dedi.