Türkiye (Son Dakika) Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı: 10 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı: 10 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları

Paylaş
Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı: 10 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları

10 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekilişi sona erdi. Bu akşam canlı yayında gerçekleştirilen dev çekilişte kazandıran şanslı numaralar, 4, 1, 17, 63, 51, 19 ve joker 6 oldu.

Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sona erdi. 10 Ağustos tarihli çekilişte kazandıran şanslı numaralar, 4, 1, 17, 63, 51, 19 ve joker 6 oldu.

Haberin Devamı

Sisal Şans tarafından yapılan Çılgın Sayısal Loto yeni dönemde online olarak da oynanabiliyor. Sayısal Loto'da büyük ikramiye 51 milyon TL'yi geçiyor.

Sayısal Loto çekilişi canlı olarak millipiyangoonline.com'da yayınlandı.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmak gerekiyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi doğrudan bayiye giderek 'Sen Seç' ile rastgele sayılar seçtirerek de oynayabiliyor. Çılgın Sayısal Loto'da her kolonun fiyatı 3 TL.

Çılgın Sayısal Loto; Milli Piyango Online üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir

Haberin Devamı

Çılgın Sayısal Loto'da en az 2, en fazla 6 bilen ikramiye kazanıyor.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.