Spor Cim Bom'da sakatların durumu belirsiz

Cim Bom'da sakatların durumu belirsiz

Paylaş
Cim Bom'da sakatların durumu belirsiz

Galatasaray Liv Hospital Takım Doktoru Adnan Bağrıaçık, Fenerbahçe Ülker ile oynanan Beko Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçında sakatlanan Pops Mensah Bonsu, Carlos Arroyo ve Furkan Aldemir'in sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bağrıaçık, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şunları kaydetti:
"Final serisinin 1. maçında Fenerbahçe Ülker’le karşılaşan takımımızda, maç sırasında aldığı darbe ile kaşı açılan oyuncumuz Pops Mensah Bonsu’ya 4 dikiş atıldı. Maçın ilk yarısında yine ağzına gelen darbeyle dişi kırılan Carlos Arroya da maçı bu şekilde tamamladı. Maç sonrası, LİV Hospital Diş Bölümü’nde tedavisi gerçekleştirildi. Yine maçın ilk yarısında kaburgasına aldığı darbeyle maçı tamamlayan Furkan Aldemir’in karşılaşma sonu yapılan tetkiklerinde, kırık saptanmazken kaburgada kemik ödemi tespit edildi."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına iğneyle çıkan Ender Arslan’ın kasığındaki sakatlığının devam ettiğini de belirten Bağrıaçık, Pops Mensah Bonsu, Carlos Arroyo, Furkan Aldemir ve Ender Arslan’ın, yarın oynanacak serinin 2. maçında forma giyip giyemeyeceğinin karşılaşma öncesi belli olacağını ifade etti.

AA