Türkiye (Son Dakika) Cinayet şüphelisi komşusu çıktı

Cinayet şüphelisi komşusu çıktı

Paylaş
Cinayet şüphelisi komşusu çıktı

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi'nde, evinde bıçaklanarak öldürülen 77 yaşındaki Mustafa Özkan'ın cinayet şüphelisi olarak 18 yaşındaki Yusuf A. gözaltına alındı. Yusuf A.'nın, hırsızlık için cinayeti işlediğini ancak evdeki para ve altınları bulamadığı iddia edildi

Oğuzeli’nin Altınyurt Mahallesi’nde yalnız yaşayan Mustafa Özkan, geçen perşembe günü evinde öldürülmüş bulundu. Karın ve göğüs bölgesine aldığı 4 bıçak darbesi ile öldüğü belirlenen Özkan’ın evindeki kasanın açıldığı ancak gizli bölmedeki para ve altınlara ulaşılamadığı için alınamadığı belirlendi.
Özkan’ın cesedi otopsisinin ardından toprağa verilirken, jandarma ekipleri ise şüpheliye ulaşmak için çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri yaptığı araştırmada, Özkan’ın evinin kapısının zorlanmadan açıldığı saptanınca, komşuları mercek altına alındı. Jandarma ekipleri yaptığı araştırma sırasında, Özkan’ın komşusu olan ve bir süredir işsiz olup, borçlarını ödeyememekten şikayet eden Yusuf A.’nın durumundan şüphelendi. Jandarmanın gözaltına aldığı Yusuf A., sorgulamasında cinayeti işlediğini itiraf etti. 2 ay önce çalıştığı fabrikadan ayrıldığını ve borçlarını ödeyemediğini anlatan Yusuf A.’nın para ve altınlarını almak için komşusu olan Mustafa Özkan’ı öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Jandarmadaki sorgulaması süren şüphelinin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

GAZİANTEP, (DHA)

Haberin Devamı