Dünya Çin'de korkunç patlama

Çin'de korkunç patlama

Paylaş
Çin'de korkunç patlama

Tiencin kentinde meydana gelen patlamada 44 kişi yaşamını yitirdi. 400'den fazla yaralı var ve bunlardan 32'sinin durumu kritik

Çin 'de liman kenti Tiencin kentinde büyük bir patlamanın meydana geldi. Şinhua ajansının haberine göre, Tiencin'in Yeni Binhay bölgesinde tehlikeli maddelerin saklandığı bir depoda meydana geldiği belirtildi. 400'den fazla yaralı var ve bunlardan 32'sinin durumu kritik.

Haberin Devamı

Olay sırasında yerden alev ve toz bulutu yükseldiği görülürken, sosyal medyada da patlamanın amatör kameralarla uzaktan çekilmiş görüntülerine yer verildi.

'BAZI YARALILARIN DURUMU AĞIR'

Şinhua ajansının haberine göre, Tayda Hastanesi'nin başhekimi Lu Yun, patlamada yaralanan en az 50 kişinin tedavi altına alındığını, yaralıların hastaneye getirilmeye devam ettiğini ifade etti. Lu Yun, bazı yaralıların durumlarının ağır olduğu bilgisini de verdi.

Tiencin'deki patlamada ilk belirlemelere göre 44 kişinin öldüğü duyuruldu. Beijing News'in internet sitesinde, polis açıklamasına dayandırılan haberde, bir lojistik firmasına ait tehlikeli maddelerin saklandığı depoda meydana gelen patlamada 44 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Haberde, kentte meydana gelen patlamada yaralanan 300 ile 400 arasındaki kişinin de tedavi altına alındığı kaydedildi.

AA