Türkiye (Son Dakika) Cinnet getiren anne 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

Cinnet getiren anne 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

Paylaş
Cinnet getiren anne 2 çocuğunu boğarak öldürdü!

Hatay'ın Samandağ ilçesi'de cinnet getiren Serpil Tükenmez (26), 1,5 yaşındaki oğlu Oktay ile 40 günlük kızı Narinnur'u boğarak öldürdü

İlçe merkezi Yeni Mahallede Serpil T’nin yakınları, ailenin yaşadığı evde 1,5 yaşındaki Oktay ile 40 günlük Narinnur’u hareketsiz halde yatarken gördü.

Haberin Devamı

Haber verilmesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri iki kardeşin öldüğünü tespit etti.

Eşinin evde olmadığı sırada cinnet getirerek çocuklarını öldürdüğü iddia edilen anne Serpil T, polis ekiplerince gözaltına alındı.

DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Annenin psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Öte yandan iki kardeşin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yapılan incelemede çocukların vücudunda darp izine rastlandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AYNI MEZARA DEFNEDİLDİLER

Anneleri tarafından öldürüldüğü iddia edilen minik kardeşler Oktay ve Narinnur’un cenazeleri, ilk olarak hayatlarını kaybettikleri Yeni Mahalle’deki eve götürüldü. Aynı tabuttaki kardeşlerin cenazeleri daha sonra Mağaracık Mahallesi Mezarlığı’na getirildi. Cenaze törenine Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ile ailenin yakınları ve vatandaşlar katılırken, polis de mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Oktay ve Narinnur Tükenmez kardeşler göz yaşları arasında aynı mezara defnedildi. Cenaze töreninde acılı baba Celal Tükenmez sinir krizi geçirdi. Çocuklarının arkasından ağıtlar yakan babayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

TUTUKLANDI

Çocuklarını öldürdüğü iddia edilen Serpil Tükenmez ise, Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Mahkemenin ardından Tükenmez, polisin yoğun güvenlik önlemleri altında Samandağ Adliyesi’nden çıkarılarak Hatay E Tipi Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Serpil Tükenmez’in yakınları da adliye önünde bekleyen gazetecilere tepki göstererek görüntü almalarına izin vermedi.

Haberin Devamı

AA- DHA