Türkiye (Son Dakika) Cinnet getirip karısını boğarak öldürdü! Başında ağlarken...

Cinnet getirip karısını boğarak öldürdü! Başında ağlarken...

Paylaş
Cinnet getirip karısını boğarak öldürdü! Başında ağlarken...

Gaziantep’te, sağlık sorunları nedeniyle işsiz olan Ahmet Kocaoğlan (50), cinnet getirip 14 yıllık karısı Saadet Kocaoğlan’ı (49) elleriyle boğarak öldürdü. Polis tarafından öldürdüğü eşinin başında ağlarken bulunan Kocaoğlan, tutuklandı

Geçen cumartesi günü Gaziantep'te 14 yıldır evli olan Ahmet Kocaoğlan ile eşi Saadet Kocaoğlan, 1 ay önce satın alarak taşındıkları evde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre Ahmet Kocaoğlan, eşini döverek hareketsiz kalıncaya kadar elleriyle boğazını sıktı. Gürültüyü duyan komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Saadet Kocaoğlan’ın olay yerinde öldüğünü belirledi.

Haberin Devamı

YATAĞININ BAŞINDA AĞLARKEN BULUNDU

Eşini boğarak öldürdükten sonra yatağın başında ağlarken polis tarafından gözaltına alınan Ahmet Kocaoğlan Emniyet'e sevk edildi. Saadet Kocaoğlan’ın cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Kocaoğlan’ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi. Çiftin engelli kızlarının ise akrabalarının yanına gittiği bildirildi.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ahmet Kocaoğlan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mustafa KANLI/GAZİANTEP,(DHA)