Türkiye (Son Dakika) Cinsel ilişki vaadiyle gasp

Cinsel ilişki vaadiyle gasp

Paylaş
Cinsel ilişki vaadiyle gasp

40 yaşındaki Aytekin S.'yi cinsel ilişki için 50 liraya anlaştıktan sonra götürdükleri ıssız yerde bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lirasını gasp ettikleri iddiasıyla tutuklanan biri kadın, 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı

Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk Parkı yanında otomobilinde bekleyen Aytekin S.’nin yanına yaklaşan Okan Öten "Kadın var görüşmek ister misin?" dedi.

Haberin Devamı

Aytekin S.’nin kabul etmesinin üzerine Nurten Neslihan Bilgiç de yanlarına geldi. Öten, Aytekin S. ile Bilgiç’i tanıştırdı ve cinsel ilişki için anlaşmalarının ardından "Bu kız tek başına gitmez" diyerek yanlarında bulunan Hakan Tekcan’ı da otomobile bindirip gönderdi. Üç kişi, gece Seyhan Nehri ile Merkez Park arasındaki ıssız yere gitti. Olay yerine ulaştıklarında Tekcan araçtan inerek biraz uzaklaşırken Aytekin S. de arka koltuktaki kadının yanına geçti.

Aytekin S., ilişkiye hazırlanırken kadın tuvalete gitme bahanesiyle otomobilden indi. Bu sırada dönen Hakan Tekcan, Aytekin S.’yi bıçakla yaraladı. Şüpheliler, yüzünden, kolundan ve sırtından yaralanan Aytekin S.’nin üzerindeki 3 bin 500 lira ile cep telefonu ve araç ruhsatını alarak kaçtı. Sonra da parkta bekleyen diğer şüpheli Okan Öten ile buluşarak parayı paylaştılar.

Haberin Devamı

Yaralı çiftçi, çevredekilerin ihbarı sonucu gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de çalışma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyerek, şüphelileri belirleyip yakaladı. Aytekin S. de şüphelileri teşhis etti. ’Yaralama’ ve ’yağma’ suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, Nurten Neslihan Bilgiç ile Hakan Tekcan hakkında ’yaralama’ ve ’nitelikli yağma’ suçlarından 24’er yıla kadar, Okan Öten için ise ’suça yardım etmek’ten 12 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame kabul edilirse şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

DHA