Gündem Cinsel organı bıçakla kesildi

Cinsel organı bıçakla kesildi

Paylaş
Cinsel organı bıçakla kesildi

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde, eşiyle fantezi yaparken cinsel organı bıçakla kesilen genç, Sivas'ta tedavi altına alındı

Kısa süre önce evlendiği öğrenilen gencin eşi, olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakıldı. Alınan bilgiye göre, Sorgun’da yaşayan ve kısa bir süre önce evlendiği öğrenilen F.D. (26), 3 gün önce cinsel organı bıçakla kesilmiş olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

F.D’nin, kopma noktasına gelen, sadece idrar kanalı tutan cinsel organı, hastanede yapılan cerrahi müdahale sonrası dikildi. Ameliyat sonrası hastanede ifadesi alınan F.D., şöyle dedi:

Haberin Devamı

“Yeni evli olduğumuz için eşim benimle fantezi yapmak istedi. Bunun üzerine yataktayken elindeki bez parçasını yüzüme kapattı. Bir süre sonra penisimde büyük acı hissetim. Bez parçasını yüzümden attığımda eşimin bıçakla penisimi kestiğini gördüm.”

Bu ifade üzerine Sorgun'da gözaltına alınarak sorgulanan B.D., yeni evli olduklarını hatırlatırken, “Bir haftadır eşim benimle bir türlü ilişkiye giremedi. Bundan dolayı da bunalıma girdi. Olay günü yine ilişkiye girmeye çalıştık. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine uyuduk. Gece eşimin bağırması ile uyandım. Kalktığımda eşim elindeki bıçakla penisini kesmşiti” iddiasında bulundu.

B.D. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı