Türkiye (Son Dakika) Çırılçıplak Atatürk heykelinin üstüne çıktı

Çırılçıplak Atatürk heykelinin üstüne çıktı

Paylaş
Çırılçıplak Atatürk heykelinin üstüne çıktı

Taksim Meydanı'ndaki Atatürk heykelinin üzerine oturan Azeri uyruklu İran vatandaşı, anıtın önünde toplanan halkın elinden canını zor kurtardı

Taksim Meydanı'nda hareketli saatler yaşandı... Saat 11.30 sularında meydanda bulunan heykelin üstüne çıkan çıplak bir adam Atatürk heykelinin üzerine oturdu. Gördükleri manzara karşısında şaşıran çevre halkı kimliği henüz belirlemeyen çıplak şahsı linç etmek istedi.

Çırılçıplak Atatürk heykelinin üstüne çıktı

Haberin Devamı

Anıttaki çıplak kişinin, Mamad Mamudi adlı bir İran vatandaşı olduğu öğrenildi. Azeri uyruklu Mamudi'nin aşırı miktarda uyuşturucu hap kullandığı belirlendi. Mamad Mamudi polisteki ilk işlemlerinin ardından hastaneye götürüldü.

BOZUK PARA VE ŞİŞE YAĞMURU

Heykelin önüne toplanan halk önce, o sırada kimliği henüz bilinmeyen kişinin aşağıya inmesini istedi. Tepkilere aldırış etmeyen adam heykelin üzerine oturmaya devam etmesi ve el kol işaretleri yapması üzerine tepkilerin odağı oldu.

Çevre halkı bunun üzerine çıplak adamı pet şişe, bozuk para ve taş yağmuruna tuttu. Bu sırada öfkeli bir vatandaşın da ayakkabısını çıkararak adama doğru fırlattığı görüldü.

POLİS PARA VEREREK İKNA ETTİ

Olay yerinde bulunan bir polis memuru, heykelinin üzerinde oturmakta ısrar eden adamı para vererek ikna etti ve aşağı indirdi.

Halkın linç girişimininden emniyet birimlerince korunarak polis otosuna bindirilen adam, polis karakoluna götürüldü.

Haberin Devamı