Ekonomi Cityscape Global’da Türk rüzgarı

Cityscape Global’da Türk rüzgarı

Paylaş
Cityscape Global’da Türk rüzgarı

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve mimarlık buluşmalarından biri olarak kabul edilen ‘Cityscape Global 2017’, 11 Eylül’de Dubai’de başladı

Yaklaşık 70 futbol sahası büyüklüğündeki bir alanda düzenlenen fuara, 26 ülkeden 300 firma, bin 150 delege ve konuşmacı katıldı. Cityscape Global 2017’yi dünyanın birçok ülkesinden 30 bini aşkın ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Cityscape Fuarları Türkiye Temsilcisi İstexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Global’da Türk firmalarının her zamanki gibi ön planda yer aldıklarını ve Dubaili dev kamu şirketleriyle birlikte fuarın en gözde yerlerinde yan yana yer aldıklarına dikkat çekti.

5 TÜRK PROJESİ FİNALDE

Fuar kapsamında bir yarışma da düzenleniyor. ‘Cityscape Global 2017 Awards’ yarışmasının 5 ayrı kategorisinde Türkiye’den 5 proje finale kaldı. Bu projeler; Ataköy Marina, TOBB Zeytinburnu, AHK Kndu Villas, Bodrum Loft ve The Farm of 38° 30°. Ödüller, 11 Eylül Pazartesi akşamı düzenlenen törenle dağıtılacak.

14 FİRMA KATILDI

Fuara katılan Türk firmalar şöyle: API Grup, Aremas, Avrupa Konutları, Bekir Erkuş Gayrimenkul, Cathay Grup, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Emlak Konut, EMS Yapı, Garanti Koza, Mar Yapı, SPDO Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık ve Tahincioğlu.

Haberin Devamı