Gündem Cizre'de karakola roketli saldırı!

Cizre'de karakola roketli saldırı!

Paylaş
Cizre'de karakola roketli saldırı!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis karakoluna roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 polis yaralanırken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Kaymakam Ahmet Adanur saldırıdan kıl payı kurtuldu. Okulların boşaltıldığı, esnafın ise kepenk kapattığı ilçede çatışmalar şiddetlenerek, devam ediyor

Cizre’de bugün sabah saatlerinde teröristlerce zırhlı polis aracına atılmak istenen roketin İlçe Devlet Hastanesi’ne isabet etmesinin ardından ilçede başlayan çatışmalar şiddetlendi. Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon düzenleyen polis, Kobra, Ural ve Ejder

Haberin Devamı

Buradaki çatışma devam ederken, teröristler Konak Mahallesi’nde bulunan Cizre Emniyet Müdürlüğü ve Dicle Karakoluna da roketatarlı saldırı düzenlendi.

Saldırı sırasında emniyet binasında bulunan İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, olaydan şans eseri yara almadan kurtulurken, iki koruma polisi de hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KAYMAKAMLIK VATANDAŞLARI UYARDI

İlçedeki çatışmalar nedeniyle okullardaki öğrenciler de evlerine gönderilirken, büyük korku ve panik yaşayan esnaflar kepenklerini kapattı. Cizre Kaymakamlığı’ndan yapılan duyuruda, vatandaşların can güvenlikleri nedeniyle kamuya açık alanlarda durmamaları istendi.

İHA