Gündem Cizre'de polise roketli saldırı: 1 şehit

Cizre'de polise roketli saldırı: 1 şehit

Paylaş
Cizre'de polise roketli saldırı: 1 şehit

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir grup terörist tarafından polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, zırhlı polis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda polis memuru Salih Hüseyin Parça (22), şehit düştü. Basınçtan etkilenen 3 polis de Cizre Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer34056","34056","201508","34056-344160.jpg","1", "0","PKK'lılar zırhlı araca roketatarla saldırdı: 1 polis şehit");

ROKETATAR VE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDILAR

Cizre'nin Yafes Mahallesi'nde bu gece yolları kurdukları barikatla kapatan göstericilere müdale için olay yerine giden polis ekiplerine PKK'lılar roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Roketatarın isabet ettiği zırhlı araçta bulunan 1 polis memuru şehit olurken, 1 polis memuru da yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle bölgede çatışma yaşandı.

Yaralı polis memuru Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri polisi şehit eden PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede operasyonlarını sürdürüyor.

DHA