Türkiye (Son Dakika) Cizre'de uzman çavuşun otomobiline ateş açıldı: 2 yaralı

Cizre'de uzman çavuşun otomobiline ateş açıldı: 2 yaralı

Paylaş
Cizre'de uzman çavuşun otomobiline ateş açıldı: 2 yaralı

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Cehferi Sadık mevkiinde otomobile tabanca ile ateş edildi. Olayda, adı açıklamayan uzman çavuş ile yanındaki kadın arkadaşı yaralandı

Olay, Cizre İlçesi’ne hakim tepe olan Cehferi Sadık Bölgesi’nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İlçedeki askeri birlikte görev yapan ve adı açıklanmayan uzman çavuş yanındaki bir kadın arkadaşı ile birlikte 73 DR 709 plakalı otomobille Cehferi Sadık bölgesine gitti.

Park halindeki otomobilde kadın arkadaşı ile sohbet eden uzman çavuşun aracına henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından tabanca ile ateş açıldı. Olayda uzman çavuş ile yanındaki kadın arkadaşı vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Uzman çavuş yaralı halde otomobili kullanarak bölgeden kaçarak hızla Cizre Devlet Hastanesi’ne gitti. İki yaralı hastanede tedavi edilirken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırının ardından uzman çavuşun Cizre Devlet Hastanesi önüne bıraktığı otomobilinde polis geniş çaplı inceleme yaptı. İncelemede otomobile yaklaşık 10 merminin isabet ettiği belirlendi. Otomobil emniyete çekilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı