Yaşam Co-League'de heyecan devam ediyor!

Co-League'de heyecan devam ediyor!

Paylaş
Co-League'de heyecan devam ediyor!

Türkiye'nin ilk dijital futbol ligi Co-League'de heyecan sürüyor. 10 Kasım pazartesi akşamı oynanan 2. Hafta maçları sürpriz konuklara ve sonuçlara sahne oldu

Gece PUPA ARENA’da oynanan A grubu mücadelesi PUPA-DIGITURK maçı ile başladı.Her iki maçta da tek farklı skorlar ile galibiyetler alan PUPA takımı, ilk hafta aldığı farklı mağlubiyetten sonra toparlanma sinyalleri verdi. 3-2 ve 2-1’lik skorlar ile rakibine boyun eğen DIGITURK takımı ise son sıraya geriledi.

Haberin Devamı

Grubun bir diğer maçında, LIPTON STADYUM’da THE GAME ile BİLYONER karşı karşıya geldi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk maçta, bulduğu tek golle 3 puanı almayı bilen BİLYONER takımı oldu. 2. Maçta ise taktik değişikliğine giden THE GAME ekibi, hızlı ataklardan bulduğu gollerle sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılarak, ilk haftayı BAY geçtikten sonra ilk puanlarını almış oldu.

İlk haftayı lider kapatan grubun diğer takımı PLAYSTATION ise 2. Haftayı BAY geçiyor. B Grubunda ise sürpriz sonuçlar ve sürpriz konuklar vardı. AMK takımı POSTA ile oynayacağı maça konuk oyuncu statüsünde ünlü futbolculardan Gökçek Vederson’u takıma dahil ederek başladı.

Haberin Devamı

Fakat bu sürpriz transfer uyum sorununu da beraberinde getirmiş olacak ki, AMK, POSTA karşısında 7-0 gibi ezici bir mağlubiyet almaktan kurtulamadı. Aynı maçın rövanşında ise, POSTA takımı, daha derli toplu bir görüntü sergileyen AMK karşında, 3-2’lik skorla sahadan galip ayrılarak grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Aynı saatlerde başlayan grubun diğer maçında, ilk haftayı BAY geçen BİLGEADAM, SKORER takımı ile kozlarını LİPTON STADYUM’da paylaştı. İlk maçı rahat bir oyun ile 3-0 kazanan SKORER takımı, 2. Maçta rakibinin disiplinli oyunu karşısında 1 puanı son dakikalarda gelen golle kurtardı.

Grubun 2. Haftayı BAY geçen diğer takımı OYUNGEZER’DE ise tüm gözler, dünya FIFA 2015 sıralamasında ilk 100’de yer alan yeni transfere çevrilmiş durumda. İsmi sır gibi saklanan oyuncunun, önümüzdeki haftalarda takıma ne derece katkı yapacağı merakla bekleniyor.

Co-League’de grup aşamasının son haftalarına yaklaşılırken, heyecan, mücadele ve rekabet artarak devam edecek gibi görünüyor.

Bizi takip etmeye devam edin.