Yaşam Çocuğunuz kendi hikayesini yaratsın

Çocuğunuz kendi hikayesini yaratsın

Paylaş
Çocuğunuz kendi hikayesini yaratsın

Kutu oyunları dünyasının yepyeni markası Ludio Minima, ikinci oyun serisini çıkarttı! Çocukların yüzlerinde oluşan gurur ve mutluluktan ilham alan Ludio Minima, üç farklı kategoriden oluşan; “Şekiller, Mevsimler ve Hikayeler-2” serisini oluşturdu

Her kategorideki kutunun içinde 2 parçalı 5 kart ve 2 adet oyun hamuru bulunuyor. Çocuklar, ebeveynleri ve arkadaşları ile etkili bir iletişim kurabilsin diye, oyun hamuru kartlarının her birinde ayrı bir hikaye yer alıyor.

Haberin Devamı

Kartlardaki hikayelerin kahramanları olan Kerem ve Melisa, hikayelerinin tamamlanması için çocuklardan yardım istiyor. “Minik hikayeciler” hayallerindeki hikayeleri oluştururken eğlenirken öğrenmenin keyfine varacak.

Üçgen, daire, dikdörtgen, kare ve tüm geometrik şekilleri içeren bir şekiller treni kartı bulunuyor. Çocuğunuz hamurla şekilleri öğrenecek aynı zamanda da kartların üzerinde bulunan hikâyelerin içindeki şekilleri doldurarak sınırlarını zorlayacak.

İkili kartlar birleştirildiğinde 5 farklı hikaye ile karşılaşılıyor. Hikayedeki boşluklar çocuklar tarafından kendi hayallerindeki gibi tamamlanıyor. Hikaye kategorisinde yer alan kartların içerikleri: Pizza, Uçan Balon, Denizin Altında, Kardan Adam ve Yılbaşı Ağacı, İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve Mevsim Ağacı kartları bulunuyor. Bu kartlardaki mevsimlere göre çocuğunuz oyun hamuru ile Kerem ve Melisa’ya kıyafet giydiriyor. Peki siz bu havada

Haberin Devamı

ne giymek isterdiniz?

Her kategori : 29,90 TL

3’lü Set Fiyatı : 75 TL