Magazin Çocuk 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuk 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Çocuk 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv' de salı akşamları ekranlara gelen Çocuk 15.bölüm ile ekranlarda olacak Salı akşamları izleyicisi ile buluşan Çocuk dizisi yeni bölümde neler olacak? Başrollerinde Serhat Teoman, Kenan Acar, Merve Çağıran gibi isimlerin yer aldığı dizinin fragman ve detaylarını yazımızda bulabilirsiniz. Çocuk 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuk 16. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Çocuk 15. bölüm özeti

Haberin Devamı

Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır.

Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır. Akça, ertesi sabah evden köşke gider ve oraya yerleşir. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Evlenip Efe’yi alma hayalleri kurarlarken Akça’nın bu kesin tutumu Hasan’ın aklına hiç yatmamaktadır. Hasan babasıyla ilgili çok önemli bir şey öğrenir.

Ziya’nın desteğiyle babasına ne olduğunu, öbür yandan da bayıltıldığı sırada başına gelenleri öğrenmeye çalışır. Akça’nın değişen tavrının, köşke yerleşmesinin arkasında da bunun olduğunu sezmektedir. Hasan Ziya’nın çalışmasıyla babasının elindeki bütün malları ölmeden önce sattığını öğrenir.

Asiye de bunu öğrenmiştir, o da bu meseleyi Hasan’a duyurmadan araştırır. Asiye, Hasan’ın elindeki bilgileri kendi elde ettikleriyle karşılaştırdığında tüm ailenin kaderini değiştirebilecek gerçeği öğrenir. Bir karar alır. Babasının ölümüne dair gerçekleri anlatmak için Hasan’ı çağırır.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Akça daha fazla dayanamaz. Hasan’a gidecektir. Hasan’a, onun uğruna katil olduğunu anlatıp teslim olacaktır. Ama onu durduran bu sefer hiç beklemediği biridir…Rıza’nın köşke geliş haberiyle tüm dengeler alt üst olur.

Çocuk 15. bölüm fragmanı

Çocuk 16. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan izleyebilirsiniz.