Türkiye (Son Dakika) Çocuk, başka bir çocuğu bıçaklayarak öldürdü!

Çocuk, başka bir çocuğu bıçaklayarak öldürdü!

Paylaş
Çocuk, başka bir çocuğu bıçaklayarak öldürdü!

Diyarbakır'da, kimliği belirlenemeyen kız çocuğunun, sokakta boğazından bıçakladığı Cihan Gider (11), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Olay, öğleden sonra Huzurevleri Mahallesi 19’uncu Sokak’ta meydana geldi.

Haberin Devamı

YARALI HALDE YARDIM İSTEDİ

Kimliği belirsiz kız çocuğu, elindeki bıçakla Cihan Gider’e saldırdı. Neden saldırdığı belirlenemeyen kız çocuğu, koşarak ortadan kaybolurken, boğazına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Cihan Gider, yakındaki internet kafeye girip yardım istedi.

Ardından yere düşen Cihan Gider, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ambulansla yakındaki özel hastaneye götürüldü.

Hastanenin acil servisinde tedaviye alınan Cihan, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

KIZ ÇOCUĞUNUN KİMLİĞİNİN TESPİTİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Cihan Gider’in cansız bedeni otopsi için morga konulurken, kaçan kızın kimliğinin belirlenmesi ve bulunması için çalışma başlatıldı.

Görgü tanıklarının, kızın 9-10 yaşlarında olduğunu söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

SORUŞTURMA KAPSAMINDA BİR ÇOCUĞUN İFADESİ ALINACAK

Diyarbakır’da, Cihan Gider’i sokakta boğazından bıçaklayarak öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında D.B. (17) ile B.B. (8), polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

B.B., ailesine teslim edilirken, D.B. ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. D.B.’nin, yarın adliyede pedagog eşliğinde ifadesinin alınacağı öğrenildi.

DHA