Gündem Çocuk dehşeti

Çocuk dehşeti

Paylaş
Çocuk dehşeti

16 yaşındaki çocuk, tartıştığı 11 yaşındaki arkadaşının sırtına Rambo bıçağı sapladı. Ellerini, ayaklarını bağlayıp ağzına koli bandı yapıştırdı ve...

YARDIMA GİTMİŞTİ

Şanlıurfa’da ilköğretim okulu öğrencisi İbrahim Halil Buhur (11), babası hasta olduğu için bakkal dükkanını açan arkadaşı Mahmut T.’ye (16) önceki gün yardım etmeye gitti.

İddiaya göre dükkanda rafları düzelten İbrahim’in elindeki paketlerden biri yere düştü. Buna sinirlenen Mahmut arkadaşına “Ne sakar şeysin” diye bağırınca kavga çıktı.

Mahmut, dükkandaki 7 santimetrelik paslı Rambo bıçağını İbrahim’in sırtına saptadı.

BIÇAĞIN KABZASINI SÖKTÜ

Mahmut, kanlar içinde yere yığılan İbrahim’i kimse görmesin diye dükkanın perdeyle ayrılan arka bölümüne sürükledi. Burada İbrahim’in el ve ayaklarını bağlayıp ağzına da koli bandı yapıştırdı.

Mahmut, 10 saat boyunca sırtında bıçakla kalan İbrahim’in ölmediğini görünce bu kez iple boğmaya çalıştı.

Sonra da parmak izini yok etmek için tornavida ve penseyle İbrahim’in sırtındaki bıçağı çıkarmak istedi. Çıkaramadığı bıçağın kabzasını söktü.

BABASI SORUNCA KORKTU

Bu sırada İbrahim’in babası Orhan Buhur (43), Mahmut’a uğrayıp oğlunu sordu. Mahmut, “İbrahim’i görmedim” dedi.

Orhan Buhur gidince paniğe kapılan Mahmut, öldüremediği İbrahim’e “Kimseye anlatmazsan seni bırakırım” dedi. Mahmut bir taksiciye “Arkadaşımı bıçakladılar, hastaneye götürün” deyip kaçtı.

Taksici yaralı çocuğu tanıyınca babasını ve polisi çağırdı. Polise Mahmut’un kendisini bıçakladığını söyleyen İbrahim yoğun bakımda. Mahmut T. yakalandı.

Ömer PINAR/DHA

2