Türkiye (Son Dakika) Çocuk gelinin dramı fuhuş operasyonuyla ortaya çıktı

Çocuk gelinin dramı fuhuş operasyonuyla ortaya çıktı

Paylaş
Çocuk gelinin dramı fuhuş operasyonuyla ortaya çıktı

16 yaşında evlendirilen Bahar S. Adana'da yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. Bahar Ş. " Kocam işsiz kaldı. Çocuğumun yemek ve nefes borusunda sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Kızımın boğazını deldiler oradan nefes alıyor, midesini deldiler oradan mama ile besleniyor. Fuhuş yapmakta başka çarem kalmadığı için fuhuş yaptım" dedi

Adana Seyhan'da polis Mithatpaşa mahallesindeki bir adreste fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine evi izlemeye aldı.

Çok sayıda erkeğin girip çıktığının tespit edilmesinin ardından müşteri kılığındaki 2 polis, evi işleten Figen A.'ya (55) telefonla ulaştı.

Figen A. pazarlık yapmak isteyen polislere "Bunları telefondan konuşmayalım. Elimde hem Türk hem de yabancı uyruklu kadınlar var, gel eve görüşelim" diyerek adresi verdi.

Bunun üzerine eve giden polisler biri Gürcistanlı iki kadınla fuhuş için 100'er lira karşılığında anlaştı.

Parayı verdikten sonra kimliğini açıklayap polisler Figen A. ve iki kadını gözaltına aldı.

Yabancı uyruklu kadın ifadesinde 6 aydır Figen A.'nın evinde fuhuş yaptığını 70 lira aldığını 30 lirayı kadına verdiğini söyledi. Polis, kadının sınır dışı edilmesi için il göç idaresine teslim etti.

'KIZIMIN BOĞAZINI DELDİLER'

Bahar Ş. (27) adlı ikinci kadının ifadesinde anlattıkları ise bir dramı ortaya çıkardı. 16 yaşında imam nikahı ile evlendiğini ve iki çocuğu olduğunu anlatan Bahar Ş.,

"3 yıl önce bir kız çocuğum oldu. Çocuğumun yemek ve nefes borusunda sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Kızımın boğazını deldiler oradan nefes alıyor, midesini deldiler oradan mama ile besleniyor.

Kocam 6 aydır işsiz kaldı. Beş kuruş para bulamaz hale geldik. Elektrik, su faturasını ödeyemedik, kızımın mamasını alamaz duruma geldik.

Ben de fuhuş yapmaya başladım. Önce kocama parayı annem, babam ve kardeşimden alıyorum dedim.

Sonra fuhuş yaptığımı söyledim kocam önce kızdı, sonra fuhuş yaptığım eve beni kendisi götürmeye başladı.

Fuhuş yapmakta başka çarem kalmadığı için fuhuş yaptım" dedi.

Polis bu ifade üzerine koca Uğur P.'yi (32) gözaltına aldı. Koca da eşinin ifadesini doğruladı. Genç kadın serbest bırakılırken kocaya eşini fuhuşa teşvik etmekten işlem yapıldı.

İHA

2

Haberin Devamı