Dünya Çocuk güzellik kraliçesinin cinayetinde gelişme

Çocuk güzellik kraliçesinin cinayetinde gelişme

Paylaş
Çocuk güzellik kraliçesinin cinayetinde gelişme

Çocuk güzellik kraliçesi JonBenet Ramsey’nin ölümü, asrın en gizemli cinayetlerinden biri olmuştu. Katili hiçbir zaman bulunamayan JonBenet cinayetinde suçu üstlenen olmuş, ancak kesin sonuca ulaşılamamıştı. Çocuk sapığı olarak tutuklu yatan bir mahkum “JonBenet’yi ben öldürdüm” dedi. Bu itiraf doğru çıkarsa, 22 yıllık cinayet aydınlatılmış olacak

ABD’nin ‘Çocuk güzellik kraliçesi’ JonBenet Ramsey, 1996’da 6 yaşında Colorado’daki evinden kaybolmuştu. Eve fidye mektubu bırakılmıştı. Ancak Ramsey, evin bodrum katında ölü bulunmuştu. Başına darbe aldığı belirlenmişti. Nitekim, mektubun da evde yazıldığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

AİLENİN TUTARSIZ DAVRANIŞLARI

Cinayete kurban gittiği kesin olan Ramsey’nin ölümü hiçbir zaman aydınlatılamadı. Ailesinin tutarsız davranışları, şüpheleri üzerlerine çekmelerine yol açmıştı. Nitekim kayıp kızını evde polis arama yaptığı sırada babası John Ramsey’nin bulması da dikkat çekmişti.

Mark Karr

BENZERİ YAŞANMIŞTI

JonBenet’den alınan DNA örnekleri milyonlarca kişi ile eşleştirildiği halde hiçbir şüpheli bulunamadı. 2006’da eski bir öğretmen Mark Karr, “Küçük kızı ben öldürdüm” dedi, ama yalan söylediği ortaya çıktı. Önceki gün savcıları harekete geçiren yeni bir gelişme yaşandı.

CİNAYET 22 YIL SONRA ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK

2 yıl önce çocuk pornosu bulundurmaktan tutuklanan Gary Oliva (54), arkadaşına yazdığı mektupta “Bir kazaydı, ellerimden kaydı ve başını çarparak öldü” yazdı. Sorgulanmaya hazırlanan Oliva’nın iddiası doğru çıkarsa, JonBenet cinayeti 22 yıl sonra çözülmüş olacak. JonBenet cinayetine birden fazla kişinin karıştığı düşünülüyor.

Haberin Devamı