Dünya Çocuk kesen kasaptan itiraf

Çocuk kesen kasaptan itiraf

Paylaş
Çocuk kesen kasaptan itiraf

"Eve getirdiğim çocuğu duyduğum seslerden dolayı boğdum.Sonra da parçalara ayırdım"

Geçen yaz bir Yahudi olan Levi Aron, sokakta rastladığı ve kendisi gibi bir Yahudi olan 8 yaşındaki Leiby Kletzky'i kaçırırak onu kendi evinde boğmuştu .Boğduğu çocukla bir gün geçirdikten sonra ertesi gün parçalara ayırarak her parçayı farklı çöp kutusuna attı.

Haberin Devamı

İdam cezasından kurtulmak için itiraf hakkını kullanan Aron, vahşi cinayeti bütün detaylarıyla anlattı.

Annesiyle alışverişten ayrılıp tek bayına evine dönen Kletzky'i yolda gördüğünde beyninden bir sesin o çocuğun ruhunun özgür bırakılmasını istediğini anlatan Brooklyn Kasabı, "Hemen sokağa çıkıp çocuktan yardım istedim. O da kabul etti. Evime gelir gelmez onu kendisini boğazından sıkarak öldürdüm. Sonra cesedi banyoya taşıyıp evden ayrıldım. Gece tekrar evime döndüm ve ton balığı sandviçi yaptım. Uykum gelince de yattım. Sabah televizlonlarda çocukla ilgil haberleri görünce paniğe kapıldım. Cesetten kurtulmak istedim. Katılaştığı için bavula koyamadım. Bunun üzerine mutfaktan aldığım bıçakla önce iki bağını sonra da başını kestim. Kollarını da keserek ayrı ayrı poşetlere koyup farklı çöplüklere attım" dedi.

Haberin Devamı

"Brooklyn Kasabı" diye anılan Levi Aron, ömür boyu hapis cezası ve çocuk kaçırmaktan ayrıca 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

POSTA.COM.TR