Lüleburgaz Çocuk koroları, Candan Erçetin’le 23 Nisan şarkısı söyledi

Çocuk koroları, Candan Erçetin’le 23 Nisan şarkısı söyledi

Paylaş
Çocuk koroları, Candan Erçetin’le 23 Nisan şarkısı söyledi

Çocuk koroları, Candan Erçetin’le 23 Nisan şarkısı söyledi

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli), (DHA)- KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde Belediye Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında şarkıcı Candan Erçetin’le birlikte ‘Sevgiyle Buluşan Sesler’ etkinliği düzenledi.

Lüleburgaz Belediyesi, sevilen sanatçı Candan Erçetin’le birlikte ‘Sevgiyle Buluşan Sesler’ etkinliğini hayata geçirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuk koroları Candan Erçetin’le birlikte çevrim içi etkinlikte bir araya geldi. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çocuk koroları, sözlerinin Adnan Çakmakçıoğlu, bestesinin Salih Aydoğan’a ait olduğu ‘Bir Dünya Bırakın’ şarkısını Erçetin ile seslendirdikleri bir klip çekti. Klip Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanırken, kısa sürede çok sayıda kişi tarafından beğenildi.

Projede İzmir’den Trabzon’a, Denizli’den Artvin’e kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki 10 koro çevrim içi bir araya geldi. Seslendirilen eserlerde çocuklar Candan Erçetin’le birlikte şarkı söylerken ortaya bayram coşkusunu yansıtan renkli görüntüler çıktı. Oluşturulan klip 22 Nisan günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurularak ulusal egemenliğin tesis edildiği tarihe ithafen saat 19.20’de Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Haberin Devamı