Denizli Çocuk korosu alkış aldı

Çocuk korosu alkış aldı

Paylaş
Çocuk korosu alkış aldı

Çocuk korosu alkış aldı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yıl sonu konserinde sahne alan çocuk korosu, performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Çocuk Korosu, Adalet Parkı'nda yıl sonu konseri verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, davetliler ve çok sayıda vatandaş konseri izledi. Çocuk Korosu Şefi Ahmet Algün yönetiminde gerçekleşen konsere, konservatuvar saz ekibi eşlik etti. Çocuklar söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle beğeni topladı.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, çocuk korosunun çok başarılı bir sunum gerçekleştirdiğini söyledi. Başta Selim Öztaş olmak üzere emeği geçen tüm konservatuvar eğitimcilerine teşekkür eden Gökoğlan, "Çocuk koromuz çok güzel bir performans sergiledi. Çocuklarımıza, velilerimize, eğitmen kadromuza ve saz sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Konserlerimiz devam edecek herkesi tüm etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı