Eğitim - Kariyer Çocuk Üniversitesi'nde ikinci mezuniyet sevinci

Çocuk Üniversitesi'nde ikinci mezuniyet sevinci

Paylaş
Çocuk Üniversitesi'nde ikinci mezuniyet sevinci

Adnan Menderes Üniversitesi’nin ilk olarak 2016 yılında yoğun bir talep ile başlattığı “ADÜ Çocuk Üniversitesi” projesi, üçüncü yılını tamamladı. 2018 yılının ikinci dönem mezuniyet töreni iseAydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) konferans salonunda gerçekleştirildi

Mezuniyet törenine Çocuk Üniversitesi Koordinatörü ve Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Özlem Erel, program sorumluları Ömer Kaya, Sümeyra Eryılmaz ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Haberin Devamı

AKADEMİSYENLERLE BİREBİR DERS

Öğrencilerin mutluluğunu paylaştığını belirterek konuşmasına başlayan Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, “Çocuklar geleceğimizdir. Geleceklerine dair mesleki açıdan fikir edinmelerine yardımcı olabilmenin sevincini yaşıyoruz. Bir çocuğun normal hayatta karşılaşamayacağı deneyimleri, gözlemleri ve deneyleri Çocuk Üniversitesi ile gerek laboratuvar ortamında gerekse gezip araştırarak öğrenme fırsatını yakalayan çocuklarımız, üniversitemizin akademisyenleri ile birebir ders yapıyor.

İki haftalık süreçte çocuklarımızdaki farklılığı, mesleklere bakış açılarını olumlu yönde genişlettiğimizi aileleri olarak fark etmişsinizdir. Çocuk Üniversitesi kapsamında hangi meslek seçilirse seçilsin çocuğumuza, o mesleğin inceliklerini eğlendirerek aktiviteler ile öğreten akademisyenlerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

İHA