Yaşam Çocukla tatil dert değil!

Çocukla tatil dert değil!

Paylaş
Çocukla tatil dert değil!

Yaklaşan yaz sezonu öncesinde, aileleri ile tatil planı yapanlar oda seçenekleri, yeme-içme alternatiflerine, ödeme seçeneklerine dikkat ediyorlar

Çocuklu ailelerin gözden kaçırdığı önemli bir durum var! 10-16 Yaş dostu oteller, hem ailenin bütçesini rahatlatıyor hem de çocukların hoşça vakit geçirmesini sağlıyor. Tüm yılın yorgunluğunu atabilmek ve huzurlu bir tatil yapmak isteyen ailelerin tercih edebileceği bu otellerde , çocuklar için hazırlanmış havuzlar, su kaydırakları, aktivite alanları bulunmakta.

Anı Tur İç Turizm Müdürü Ümit Tuncel, geçmiş yıllarda konaklayan misafirlerimizi arayarak çıkardığımız sonuçlarda özellikle 10-16 yaş arası çocuklara sahip olan ailelerin 10-16 yaş çocuklar için ücretsiz konaklamanın sağlanmasını talep ettiklerini belirtti. 2010 yaz sezonu ürünlerinde yapılan anlaşmalar sayesinde 10-16 yaş ücretsiz çocuk konseptini yarattıklarını , 10-16 yaş çocuklar için ücretiz konaklamanın olduğu tesislere yoğun ilginin olduğunu belirtti.

Anı Tur fırsatları ile 10-16 yaş dostu oteller için tıklayın!

ÇOCUKLARIYLA TATİLE ÇIKACAKLARA ÖNERİLER

Çocuklarıyla tatile çıkmak isteyen ailelerin çocuklara yönelik aktivite imkanları bol olan otelleri tercih etmesini öneren Tuncel, şöyle devam etti;

“Çocukların sevdiği birkaç önemli şey var. Aynı şeyleri tekrarlamaktan hoşlanmıyorlar. Diğer önemli konu ise her şey dahil sistemle misafirlerini ağırlayan oteller. Çocuklar gün boyunca bir şeyler yemek ya da içmek isteyebilir. Böylece hem onu memnun etmiş hem de bütçenizi dengelemiş olursunuz. Çocuklu ailelere özel oda seçenekleri sunan tesisler ailelerin işini kolaylaştıracaktır. Geniş odalar aileler için özel olarak tasarlanıyor. En önemli konu ise tabi ki bütçe. %35’e varan Erken rezervasyon indirimleri ile beraber 10-16 yaş çocuklarınızında ücretsiz olduğunu hesaba katarsak normal bir otele göre neredeyse %50’ye varan hesaplı fiyatla tatil yapabilir hemde yüksek sezonda dolma riski olan aile odalarını önceden ayırtma fırsatı bulabilirsiniz.”

Haberin Devamı