Adıyaman Çocuklar, Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlı çınarlarla buluştu

Çocuklar, Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlı çınarlarla buluştu

Paylaş
Çocuklar, Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlı çınarlarla buluştu

Çocuklar, Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlı çınarlarla buluştu

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Hakları Komitesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle çocukları ve yaşlıları buluşturdu.
Çocuklar ve yaşlılar bir araya gelerek hem sohbet etti hem de çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, yaptığı açıklamada, "Yaşlılar bizim için bilgi birikimi olan bu toplumda bizlere yol gösteren büyüklerimizdir" dedi.
Çelik, "Her zaman hürmet edilmesi gereken büyüklerimiz bugün çocuklarımız ile yapmış olduğumuz bu ziyaret ile genç kuşakların geçmiş ile bağ kurmasını sağladık, çocuklara geçmişte oynanan oyunlar anlatıldı. Çocuklarımız da yaşlılarımıza satranç oyununun öğrettiler. Bu şekilde çocuklarımız ve yaşlılarımız arasında güzel bir iletişim sağlamaya çalıştık. İnşallah bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Çünkü yaşlılarımız bizim için bir değerdir." diye konuştu.
Aynı zamanda ile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Gündüzlü Aktif Yaşlanma Merkezi Salonu'nda, kurum çalışanlarıyla, yaşlılar bir araya gelerek sohbet etti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı