Yaşam Çocuklarınız için sürpriz bebek ve aksesuarlar

Çocuklarınız için sürpriz bebek ve aksesuarlar

Paylaş
Çocuklarınız için sürpriz bebek ve aksesuarlar

Kat kat açılan ambalajı ve içinden çıkan sürpriz bebeklerle kız çocuklarına eğlenceli bir oyuncak açım deneyimi yaşatan “L.O.L. Sürpriz” ürünleri, her geçen gün daha çok ilgi görüyor

“L.O.L Simli 7 Sürpriz”: Işıl ışıl bebekler

“L.O.L. Sürpriz” ürünlerinden “L.O.L Simli 7 Sürpriz”, gösterişli 12 karakter ve aksesuarları ile çocuklara hem eğlence hem de koleksiyon keyfi yaşatıyor. “L.O.L. Sürpriz” topunun etrafını saran katmanları açtıkça içindeki sürpriz bebeğe bir adım daha yaklaşılıyor. Her katmanda bebeğe ait birer ipucu veya aksesuar bulunuyor. Birbirinden sevimli bebeklerin ışıl ışıl simli halleri çocukları çok eğlendiriyor.

“L.O.L. İnci Sürpriz”: Sürprizlerle dolu kocaman bir L.O.L.

Sınırlı sayıda üretilen “L.O.L İnci Sürpriz” ise deniz kabuğu şeklinde kocaman paketi ve sürprizlerle dolu içeriğiyle bambaşka bir ürün açma deneyimi yaşatıyor. Çocuklar içerisindeki topları açtıklarında öncelikle bebeklerin kıyafetleri, ayakkabıları gibi aksesuarlarıyla karşılaşıyor. Daha sonra renkli mi renkli bir deniz kabuğu ortaya çıkıyor. Suda eriyen özel bir kaplaması olan bu deniz kabuğunun içinde ise hayranlarıyla buluşmayı bekleyen bir bebek bulunuyor.

Haberin Devamı