Yaşam Cody Rhodes İstanbul'da

Cody Rhodes İstanbul'da

Paylaş
Cody Rhodes İstanbul'da

Dünya genelinde spor ve eğlence hayranlarının vazgeçilmez programı olan WWE RAW ve WWE SmackDown'un süper starı Cody Rhodes D-Smart ve Saran Medya'nın konuğu olarak İstanbul'a geldi

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla saat 18.45’de Berlin’den İstanbul’a gelen Rhodes’i Atatürk Havalimanı’nda Saran Medya yetkilileri tarafından karşılandı. D-Smart ve Saran Medya’nın konuğu olarak İstanbul’a gelen Cody Rhodes Türkiye’yi çok merak ettiğini söyledi.

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rhodes, "Burada olduğum için çok mutluyum. İki yıl önce İstanbul’a bir maç için geldim. Gerçekten harika bir zaman geçirdim" dedi.

ZEYTİNYAĞI SÜRMELERİ İLGİNÇ

Türk güreşi hakkında da konuşan Rhodes, "Öncelikle güreşin Türkiye’nin milli sporu olarak biliyorum. Özellikle zeytinyağını Türk güreşi yapmadan önce vücutlarına sürdüklerini biliyorum. Bu çok entrasan bir durum. Türk güreşi gerçek bir spor, bizim ki eğlence sporu" diye konuştu.

WWE RAW ve WWE SmackDown, Türkiye’de Saran Medya iş birliği ile D-Smart yayını üzerinden iki yıl boyunca Türk izleyicileri ile buluşacak. Saran Medya ve D-Smart’ın konuğu olarak İstanbul’a gelen Rhodes’in kariyerinde Dünya Tag Team Şampiyonluğu ve WWE Tag Team Şampiyonluğu bulunuyor.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı