Türkiye (Son Dakika) Çok acı! Karnındaki bebeği ve 3 yaşındaki kızıyla defnedildi

Çok acı! Karnındaki bebeği ve 3 yaşındaki kızıyla defnedildi

Paylaş
Çok acı! Karnındaki bebeği ve 3 yaşındaki kızıyla defnedildi

Kırşehir’de meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 5 aylık hamile Esra Üçkol ve 3 yaşındaki kızı Ela son yolculuklarına uğurlandı

Kırşehir’in Kaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 aylık hamile Esra Üçkol ve 3 yaşındaki kızı Ela'nın cenazeleri toprağa verildi. Kaman Çarşı Camii’nde kılınan namazın ardından cenazeler Kaman’ın Çağırkan köyündeki aile kabristanına defnedildi.

Haberin Devamı

Esra ve Ela Üçkol’un yakınlarının gözyaşı döktüğü cenaze törenine CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sedat Üçkol, Çağırkan köyü yakınlarında, önlerine çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca kullandığı 06 ZVK 95 plakalı otomobil devrilmişti.

KARNINDAKİ BEBEK DE KURTARILAMADI

Kazada, sürücü Sedat Üçkol, 5 aylık hamile eşi Esra ve kızı 3 yaşındaki Ela Üçkol ile baldızı Fadime Sevindir yaralanmıştı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Esra ve Ela Üçkol yaşamlarını yitirmişti. Anne karnındaki bebek de kurtarılamamıştı.