Spor 'Colman'ı ben de istiyorum'

'Colman'ı ben de istiyorum'

Paylaş
'Colman'ı ben de istiyorum'

Fiorentina menajeri, Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Colman için Fatih Terim'den bilgi aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde son olarak evinde İnter’i konuk eden Trabzonspor, çok iyi bir futbol sergilediği maçtan 1 puanla ayrıldı ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Rakibine sahayı dar eden Trabzon’da, sahanın yıldızı ise Gustavo Colman’dı. Arjantinli futbolcu ortaya koyduğu performansla tüm İtalya’yı büyüledi.

Özellikle Çizme’nin önde gelen ekiplerinden Fiorentina’nın, Colman’ı gözüne kestirdiği öğrenildi. Tuttosport’un haberine göre, Mor Menekşeler’in menajeri Roberto Ripa, yıldız oyuncu hakkında bilgi almak için eski hocalarına başvurdu.

Fatih Terim’i telefonla arayan Ripa, Colman’la ilgilendiklerini belirtti. Ancak İmparator’un yanıtı dikkat çekiciydi. Terim, “Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncularından biri.

Eğer alırsanız kesinlikle faydalı olur. Ama ben onu Galatasaray’da görmek istiyorum. Böyle bir futbolcuya çok ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

NAPOLİ DE İSTİYOR

İtalyan basını, Arjantinli yıldızla Napoli’nin de ilgilendiğini ancak Fiorentina’nın çok daha istekli olduğunu belirtirken, Floransa ekibinin hocası Dello Rossi’nin de bu transfere onay verdiğini iddia etti.

Fakat ortaya çıkan gelişmelere bakılırsa, Fiorentina’nın önündeki en büyük engellerden biri eski teknik direktörleri Fatih Terim olacak. Çünkü İmparator, Colman’ın Felipe Melo ve Selçuk ikilisini tamamlayacak en iyi parça olduğunu düşünüyor.

2016'YA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Trabzonspor’un 2008 yılında renklerine bağladığı Gustavo Colman, kariyerine ülkesi Arjantin’in takımlarından Chacarita Juniors’da başladı.

Şu anda Arjantin 2. Ligi’nde mücadele eden Chacarita’nın formasını 2003-2006 yılları arasında giyen başarılı orta saha, ardından soluğu Belçika’da aldı.

19 Nisan 1985 doğumlu Colman, Germinal Beerschot takımında 2 sene oynadıktan sonra Trabzonspor’a geldi. Bu sezon başında sözleşmesini 2016’ya kadar uzatan yıldız oyuncu, Trabzon’dan senelik 1 milyon 155 bin Euro alıyor. Colman’ın bu sene özellikle Avrupa’da gösterdiği performans, taliplerini arttırdı.

Fanatik

Haberin Devamı