Türkiye (Son Dakika) Çöpte bulduğu disklerden çocuk istismarı görüntüleri çıktı!

Çöpte bulduğu disklerden çocuk istismarı görüntüleri çıktı!

Paylaş
Çöpte bulduğu disklerden çocuk istismarı görüntüleri çıktı!

Antalya’da kâğıt toplayıcılığı yapan M.'nin çöpte bulduğu harddisk ve flash bellekten gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntüleri çıktı. Polis görüntüleri kimin, ne zaman ve nerede çektiğini araştırıyor

Manavgat ilçesinde çöpte bulunduğu iddia edilen harddisk ve flashbellekten çıkan gizli kamera görüntülerinde 30-35 yaşlarındaki bir erkeğin bakkal dükkânı olduğu tahmin edilen bir mekânda erkek bir çocuğu elle taciz ettiği tespit edildi.

‘MERAK EDİP İÇİNE BAKTIM'



Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının bulunduğu görüntülerde sadece çocukların değil, dükkâna gelen müşterilerin de gizlice görüntüleri çekilmiş. Harddisk ve flash belleği çöpte bulduğunu iddia eden kağıt toplayıcısı M., “Çöpe atılmış harddisk ve flash belleği görünce merak ettim ve evde içine baktım. Görüntüleri görünce şaşkına döndüm” dedi.



‘VATANDAŞLIK GÖREVİMİ YAPTIM, POLİSE TESLİM ETTİM’



Elindeki tüm verileri polise teslim ettiğini anlatan M. “Disklerde çok sayıda fotoğraf ve görüntü olduğu için polis hemen harekete geçti. Görüntülerin nerede ve kim tarafından çekildiği araştırılıyor. Umarım bu sapık kısa sürede yakalanır. Ben vatandaşlık görevimi yaptım ifademi verdim” diye konuştu.

BAŞKA BİR ŞEHİRDE ÇEKİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ



Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, çöpte bulunan verilerin tutanakla teslim alındığını ve incelendiğini açıkladı. Görüntü ve fotoğrafların uzmanlar tarafından incelendiğini vurgulayan polis, “Arkadaşlarımız yoğun bir mesai içinde. Görüntülerin başka bir ilde çekildiğini düşünüyoruz. Gerekli çalışmalar sonunda gereken yapılacak” dedi.

Hürriyet

Haberin Devamı