İzmir Cordelion Taypark Kafe 'Turuncu Çember'de

Cordelion Taypark Kafe 'Turuncu Çember'de

Paylaş
Cordelion Taypark Kafe 'Turuncu Çember'de

Cordelion Taypark Kafe 'Turuncu Çember'de

KARŞIYAKA Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.'ye bağlı Cordelion Taypark Kafe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü Değerlendirme Ekibi tarafından 'Turuncu Çember' denetimi geçirdi.
İzmir'deki işletmelerin salgın sürecine uyumunu kolaylaştırmak ve kentin güvenli biçimde süreci atlatmasını sağlamak amacıyla oluşturulan Turuncu Çember Sertifikası için başvuruda bulunan Kent A.Ş., tesislerinin hijyenik ve güvenilir mekanlar haline dönüşmesini hedefledi. Kent A.Ş'ye bağlı Tersane Kafe, Denizkent Kafe ve Park Kafe, Karşıyaka'da 'Turuncu Çember' alan ilk kafeler oldu. Cordelion Taypark Kafe de denetimin ardından Turizm Şube Müdürlüğü Değerlendirme Ekibi tarafından tam not aldı.
Ekiplerin yaptığı incelemede ekmeklerin ambalajlı olarak servis edilip edilmediği, dezenfektan bulunup bulunmadığı, klima filtrelerinin yetkili şirket tarafından düzenli olarak temizlenip temizlenmediği gibi 52 kriter kontrol edildi Taypark Kafe'nin Turuncu Çember Sertifikası için gerekli koşulları sağladığının onayladığı kaydedildi.
SERTİFİKA TESLİM EDİLDİ
Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürlüğü Değerlendirme Ekibi yetkilileri tarafından Kent A.Ş. adına Cordelion Taypark Kafe Sorumlusu Meryem Özcanlı'ya 'Turuncu Çember Sertifikası' teslim edildi. Kent A.Ş. Covid-19 pandemisine karşı yaptığı çalışmaların tescili niteliğinde olacak olan Turuncu Çember Sertifikasını hak etmenin gururunu bir kez daha yaşadı.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı