Corona Virüs Bilim Kurulu toplantısı ne zaman hangi gün, saat kaçta? Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda maske kalkacak mı?
Paylaş
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman hangi gün, saat kaçta? Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda maske kalkacak mı?

Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamanın ardından merakla bekleniyor. Bakan Koca açıklamasında Bilim Kurulu’nun en önemli toplantılarından birini yapacağına dikkat çekti, maske konusuna işaret etti. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman hangi gün, saat kaçta? Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda maske kalkacak mı? İşte detaylar…

Bilim Kurulu toplantıları koronavirüs salgının başından bu yana alınacak önlemler ve salgının seyri konusunda büyük kararlara imza atıyor. Son zamanlarda covid-19 konusunda yaşanan olumlu gelişmeler Sağlık Bakanı Fahrettin koca tarafından kamuoyu ile paylaşılıyor. Bakan Koca, Bilim Kurulu’nun en önemli toplantısını gerçekleştireceğini ve toplantının ardından açıklama yapacaklarını kaydetti. Ayrıca, maske zorunluluğunun da Bilim Kurulu toplantısında ele alınacağını belirtti…

Haberin Devamı

MASKE ZORUNLULUĞU KALKIYOR MU?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sakarya Valiliği ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca, açıklamasında Salgının artık geride kaldığını ve önümüzdeki dönemde sağlık gücünü daha da artıracaklarını belirtirken, şu anda 19’a yakın ilde yoğun bakımda yatan hasta olmadığının altını çizdi.

Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz. En kötü günlerimiz geride kaldı, müsterih olun' diye sözüm olmuştu. Endişe etmeyiniz.” diyen Bakan Koca maske zorunluluğu konusuna da değindi.

Bilim Kurulu’nun haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacağına dikkat çeken Bakan Koca, “Maske ile ilgili alınacak kararlar olacak. Okullardaki maske kullanımı dahil ele alınacak.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

Bakan Koca Bilim Kurulu’nun en önemli toplantılarından birni yapacağına dikkat çekerken, toplantının tarihi ve saati konusunda bir açıklama yapmadı. Sadece Bilim Kurulu toplantısının haftaya gerçekleşeceğini belirtti.

Bilim Kurulu toplantısının net tarihi açıklandığında haberimizde yer alacaktır…