Yaşam Coşkun Erdem'in ailesi hastane faturasını ödeyemiyor

Coşkun Erdem'in ailesi hastane faturasını ödeyemiyor

Paylaş
Coşkun Erdem'in ailesi hastane faturasını ödeyemiyor

İsviçre Zürih'te program yaparken sahnede düşüp beyin kanaması geçiren usta kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem için hastane 600 bin lira fatura çıkardı. Bu parayı ödeyecek durumu olmayan ailesi Türk yetkililerden yardım istiyor

Kanun üstadı Coşkun Erdem, Bülent Ersoy, Gönül Yazar gibi sanatçılarla uzun yıllar aynı sahneyi paylaştı. Geçtiğimiz hafta İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken, sahnede düşerek beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Zürih'te bir hastanenin yoğun bakım servisinde uyutulmaya devam ediyor.

'ELÇİLİK DEVREYE GİRSİN'


Şarkıcı Onur Akay, Instagram hesabından Coşkun Erdem'in ailesinin perişan durumda olduğunu duyurdu. Onur Akay şunları yazdı:

"Hastane, 1 haftalık masraf için 166 bin İsviçre Frangı istemiş. Neredeyse 600 bin Türk Lirası! Show Haber’den İbrahim Konar ailesi ile görüştü. Dün İbrahim’i telefonla aradım ve ailesi, 'Yurtdışı sağlık sigortası vardı ama süresi geçtiği için işlemiyor. Her geçen gün artan fatura için, elçiliğin devreye girmesini istiyoruz” diyor. Münir Nurettin Selçuk’tan Zeki Müren’e kadar efsane isimlere kanunu ile eşlik ederek, bizi dünyada kendi öz müziğimizle temsil etmiş Coşkun Erdem için, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye gireceğini ümit ederek, yetkililerin ilgilenmesini rica ediyoruz."

Haberin Devamı