Futbol Cristiano Ronaldo, France Football'un yayın yönetmenine savaş açtı: Yalan söylüyor
Paylaş
Cristiano Ronaldo, France Football'un yayın yönetmenine savaş açtı: Yalan söylüyor

Dün gece düzenlenen Ballon d'Or ödül töreninde Lionel Messi, ödülü 7'nci kez kazanırken, Cristiano Ronaldo geceye katılmamıştı. Ronaldo daha önceki yıllarda da ödülü kazanamadığı için törene katılmamakla suçlanmıştı. Portekizli yıldız, France Football Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'nin kendisi hakkında söylediği, "Kariyer hedefi Messi'den fazla Ballon d'Or ödülü kazanmak" sözlerine resmi Instagram hesabından büyük tepki gösterdi.

France Football Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre geçtiğimiz günlerde, "Cristiano Ronaldo'nun tek bir amacı var, o da Lionel Messi'den daha fazla Ballon d'Or ödülü ile emekli olmak. Biliyorum çünkü bana söyledi" demişti.

Haberin Devamı

Ancak Ronaldo bu iddiayı Ferre'ye "yalancı" diyerek reddetti.

Instagram hesabından resmi bir açıklama yayımlayan Ronaldo, şöyle konuştu:

"Pascal Ferre yalan söyledi. Kendini ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı. Bu kadar prestijli bir ödülden sorumlu kişinin, France Football dergisine ve Ballon d'Or'a her zaman saygı duyan birine saygısızca bu şekilde yalan söylemesi kabul edilemez. Bugün yine yalan söyledi. Galadaki yokluğumun nedeninin karantinada olmam olduğunu söyledi.

Kariyerime en başından beri rehberlik eden şey, sportmenlik ve Fair Play içinde kazananları tebrik etmektir. Ben kimseye karşı değilim. Her zaman kendim ve temsil ettiğim kulüp için savaşırım, kazanırım. Ben kimseye karşı bir şey kazanmam.

Haberin Devamı

Kariyerimde en büyük hedefim, kulübüm ve ülkemin milli takımı için şampiyonluklar kazanmak. Kariyerimde en büyük hedeflerinden bir diğeri, profesyonel Futbol olmak isteyen çocuklara ya da olanlara iyi bir örnek olmak. Kariyerimdeki bir diğer hedefim ise dünya futbol tarihine ismimin altın harflerle yazılması.

Odağımın zaten bir sonraki Manchester United maçı, kulübüm, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımla kazanabileceğimiz her kupayı kazanmak. Ben buna motive olmuş durumdayım. Gerisi? Gerisi umrumda değil..."

https://www.instagram.com/p/CW3mpkfgtn8/