Spor Cristiano Ronaldo: Ferguson bana "Ver şu s***iğimin pasını" derdi

Cristiano Ronaldo: Ferguson bana "Ver şu s***iğimin pasını" derdi

Paylaş
Cristiano Ronaldo: Ferguson bana "Ver şu s***iğimin pasını" derdi

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın eski teknik direktörü Sir Alex Ferguson'la ilgili anlılarını anlattı

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiliz The Times'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Paul Scholes, Gary Neville ve Ryan Giggs gibi tecrübe abidesi isimler sayesinde bu noktaya geldiğini belirten Ronaldo, "United benim için adeta bir okuldu. Antrenmanlara erken gelen, 1 saat önce gelen oyuncular vardı. Neville, Giggs, Scholes bunlardandı. Bana çok şey öğrettiler. Onların uzun seneler nasıl bu seviyerlerde oynadıklarını şimdi çok daha iyi anlıyorum. Her gün, ben de onlar gibi çalıştım. Kaslarımı güçlendirmek için fazladan antrenman yaptım. Bunları hep onlardan gördüm ve öğrendim" dedi.

"Babam ölüm döşeğindeyken ayrılmak istedim"


2005 yılında Manchester United forması giydiği dönemde babasını kaybeden Ronaldo, o ölüm döşeğindeyken kulüpten ayrılmak istediğini belirtti ve "Alex Ferguson'un yanına gittim. 'Ben ayrılmak istiyorum. Dayanamıyorum.' dedim. Sezonun çok kritik bir önemiydi. Ferguson bana 'Futbol, babanın durumuyla kıyaslandığında hiçbir şey demek değil. Gitmek istiyorsan git.' dedi. Bu sözleri kalbimde yer etti. Bunu hiç bir zaman unutmayacağım." açıklamasını yaptı.

"Şu s***iğimin pasını ver artık"


United'ın 18 yaşındaki genç bir oyuncu için müthiş bir tecrübe olduğunu belirten Ronaldo, "Okuldu orası. Hiç unutmam, Ferguson birgün antrenmanda ' Çok iyisin ama karar veremiyorsun. Artık şu s***iğimin pasını ver. Cristiano! Şu s***iğimin pasını ver.' diye bağırmıştı. Onunla hala kontakt halindeyim" dedi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı