Kültür - Sanat CSO ve MFÖ aynı sahnede buluşacak
Paylaş
CSO ve MFÖ aynı sahnede buluşacak

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve MFÖ gerçekleştirilecek konserde aynı sahneyi paylaşacak ve grubun sevilen şarkıları senfonik yorumuyla müzikseverlere sunulacak

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) 26 Mart Salı günü düzenlenecek konserde, sevilen üçlünün şarkılarını senfonik yorumuyla müzikseverlere sunacak.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce, 26 Mart Salı günü saat 20.00'de Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek konserde MFÖ, şarkılarını CSO eşliğinde seslendirilecek.

Konserde orkestrayı yönetecek müzisyen Turhan Yükseler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CSO ile yıllar sonra bir araya geldiğini, bunun MFÖ için ise bir ilk olacağını söyledi.

Yükseler, "Konserde hem bildiğimiz hem de her zaman çalmadığımız MFÖ'nün bestelerini, benim düzenlemelerimi seslendireceğiz. 20-21 şarkı seslendirilecek. Renkli bir konser olacak." dedi.

MFÖ'nün daha önce senfonik konserler verdiğini ancak CSO ile ilk kez sahne alacağını belirten Yükseler, müzikseverlerin konserde güzel tınılar, iyi sesler duyacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Yükseler, bu tip etkinliklerin Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle Türkiye'nin her yerinde gerçekleştirilmesinin müzik adına çok güzel olacağını da sözlerine ekledi.

AA