Magazin Çukur 24. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Vartolu ile Celasun karşı karşıya

Çukur 24. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Vartolu ile Celasun karşı karşıya

Paylaş
Çukur 24. bölüm ön gösterimi yayınlandı: Vartolu ile Celasun karşı karşıya

Çukur 24. bölüm ön gösterimi yayınlanırken Vartolu ve Celasun, Medet yüzünden karşı karşıya geliyor. Celasun, Medet'i İdris'e götürmek isterken Vartolu, onu kafasına sıkmakla tehdit ediyor.

Ekranların reytingde zirveyi kimseye kaptırmayan dizisi Çukur'un 24. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Vartolu ile Celasun, Medet için karşı karşıya geliyor. Celasun, Medet'i İdris'e götürmek isterken Vartolu buna karşı çıkıp adamını ortalık durulduğunda kendi getireceğini söylüyor. Fakat Celasun ısrar ediyor. Vartolu bu hamlenin ardından "Kafana sıkmadan çek git" diye uyarıyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak?



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner.

Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak. Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur'un önemli karakterlerinden biri diziye veda edecek.

Haberin Devamı